reviews2

Tule mukaan vastuullisuuskoulutukseen
Valmentavajohtaminen ilmasto- ja ympäristövastuu
Tervetuloa 30.8.2023 (ilmoittautumisen DL 22.8.2023)

Ilmoittautuminen:
https://verutum.fi/yleista-tietoa-koulutuksista/koulutusesimerkit/valmentava-johtaminen-ilmasto-ja- ymparistovastuu/
https://verutum.fi/ilmasto-ja-ymparistovastuu-osaksi-organisaation-johtamista/

Sosiaalisesti oikeudenmukainen vihreä siirtymä on kaikille ymmärrettävä

Näen aamukävelyllä kalliossa selkärangan ja jään miettimään maapallon rajoja. Tuntuu, että viime vuosina omalla polullani jalkojeni alla kalliolle piirtyvä selkäranka on tullut enemmän esiin. Jään miettimään kuivuuden ja rankkasateiden merkitystä ja sitä, miten me jokainen näemme maailman niin eri tavoin. Teen yhteistyötä arktisiin maastopaloihin varautumiseksi ja siinä yhdistetään alkuperäiskansatietoa satelliittitietoon. Usein meidän ymmärryksemme samasta asiasta voi olla kovin erilainen ja siksi tarvitaan pysähtymistä ymmärrettävyyden äärelle.

Yhteiskunnassamme puhutaan tällä hetkellä käsitteiden merkityksestä. Käsitteet ovat kieltä, sitä, että kuvataan ja määritellään asioita ja prosesseja. Yhteinen määritteleminen parantaa ymmärrettävyyttä, koska ihmisillä on erilaisia näkökulmia ja esimerkiksi historia- ja paikallistietoa. Tässä ajassa on tärkeää, että mahdollisimman moni ottaa käyttöön sosiaalisesti oikeudenmukaisen vihreän siirtymän työkaluja. Usein me emme lähde mukaan sellaiseen mitä emme ymmärrä. Avaan Tuotannon esimiehen tutkintoon tähtäävän koulutuksen koulutuspäivällä 30.8. Keskitymme päivässä vihreän siirtymän käytännön toimiin ja ymmärrettävyyteen. Ydinkysymyksenä siis: Mitä voimme tehdä ilmasto- ja ympäristövastuullisuuden lisäämiseksi käytännössä, ettei ajatus jää strategiatasolle? On tärkeää, että esimiehet ja asiantuntijat kytkevät kestävyyden rakenteita omien tuotantoprosessien ja erityisesti henkilöstön osaamisen tueksi.

Tervetuloa Saara Lilja /Emergenssi Oy

reviews2

Tervetuloa Myrskylän kunnan Taidehetkeen Myrskylän uuden hirsikoulun Louhi-saliin 1.9.2023 klo 17.30- 18.30. Pyhä-yö Taiteiden yö tapahtumaan.

https://myrskyla.fi/ajankohtaista/pyha-yo-taiteiden-yo-31-8-2-9-2023-2/

Nostan Taidehetkessä esille pisaran matkaa Myrskylästä Itämereen muutaman valokuvataulun avulla. Tämä Itämeri-päivän kunniaksi. Myrskylän Järvelänjärvestä saa alkunsa Ilolanjoki, joka laskee Itämereen.

Lue lisää

https://myrskyla.fi/wp-content/uploads/2023/06/pyha-yo-taiteiden-yo-maapallo-polullani-esittely-2023- myrskyla-taidehetki-.pdf